avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... decizie de continuare a procedurii pe cale ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca

si eu am un contract incheiat in anul 2001 cu firma de telefonie mobila conex pe care din varii motive nu l-am terminat de achitat si tocmai ce am primit da la firma de recuperari creante EOS un plic cu decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca in care mi se spune ca am un dosar intocmit de ei cu numarul******** ,suma de plata cu debit principal,penalizari si dobanda legala in valoare de 721 ron pe care il vor trimite la un cabinet de avocatura partener.tin sa mentionez ca in toti acesti ani am mai primit de la ei instiintari de plata dar nu am sunat niciodata la ei si nici ei nu m-au sunat pe mine
Cel mai recent răspuns: Andra Denise Dinca , Avocat 19:47, 10 Decembrie 2010
si ce doriti sa aflati? stiti bine ca sunteti bun de plata.
pai din cate am aflat,aceasta datorie ar fi trebuit sa fie prescrisa in 3 ani de la data ultimei facturi neachitate
Depinde cand anume ati facut ultima plata a abonamentului. Poate creanta lor este prescrisa ;)
pai prin anul 2001
In acest caz, chiar daca vor incerca sa va execute silit, dv puteti invoca exceptia prescriptiei cu succes :)

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt. un abonament telefonie mobila nycoletta2008 nycoletta2008 Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un abonament la vodafone facut in luna decembrie anul 2005. Am platit abonamentul pana in luna iulie anul ... (vezi toată discuția)
Datorii la firma de recuperare albandra albandra Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma ... (vezi toată discuția)