avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cumparare teren intravilan de la primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cumparare teren intravilan de la primarie

Am cumparat un teren, in intravilan de la Primarie in urma unei licitatii. Spuneti-mi va rog in ce lege se stipuleaza obligatiile Primariei de a face strazi, si de a trage utilitati in zona (practic e un teren in cmp, primaria nu a trasast nici macar strazile, in 2 ani de cand am platit terenul).
multumesc celor e ma vor putea ajuta!!!
In nici o lege nu se stipuleaza asa ceva,din pacate.
Credem ca ati putea folosi perioada in care ne aflam,pre-alegeri(campanie electorala neoficiala),sa obtineti un proiect de dezvoltare si executie a utilitatilor,de la actualii sau viitorii "dreguitori" ai zonei dumneavoastra folclorice.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema juridica: in terenul cumparat sunt conductele de apa ale orasului Vlad88 Vlad88 Buna ziua! Am o problema legata de un teren si as vrea sa stiu daca se poate rezolva in vreun fel si cui ar trebui sa ma adresez. In septembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)
Pasi necesari pentru racordare la canalizarea orasului maryag maryag buna ziua ,as dori daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi legate de legarea la canalizarea orasului.as vrea sa stiu care sunt pasii de urmat si de unde se ... (vezi toată discuția)
Obligativitate introducere utilități publice pe puz care a fost predat primăriei sorindoru sorindoru Bună ziua, Locuiesc într-un cartier nou, de aproximativ 1 an la sat, într-o comună limitrofă unei reședințe de județ. Când am cumpărat terenul de ... (vezi toată discuția)