avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trecere in inactivitate un SRL si desfiintarea unei ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trecere in inactivitate un SRL si desfiintarea unei IF.Infiintarea unei II

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti pasii pe care trebuie sa-i fac in conditiiile in care am doua "afaceri",un SRL pe care doresc sa-l trec in inactivitate, si o IF pe care vreau sa o inchid(ambele merg pe pierdere de 2 ani) pentru a putea infiinta o intreprindere individuala...E LEGAL?...
Trebuie mai intai sa infiintez II-ul si dupa aceea sa fac celelalte demersuri,sau cum?...
PS.Am auzit ca daca inchizi o firma casa de marcat nu mai poate fi reinitializata pe o alta firma,si eu daca intai inchid si deschid dupa aceea nu mai pot folosi casele de marcat pe care le am acum si ar trebui sa cumpar altele...si cu criza aceasta...

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 15:40, 12 Decembrie 2010
Exista datorii pe aceste doua firme?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa imi fac o firma micuta cu profil de vanzare telefoane dany_mihai dany_mihai buna seara,ma numesc Mihai,si as dori sa imi deschid o mica firma cu profil de vanzare telefoane. acum am mai multe intrebari,tinand cont ca sunt la inceput si ... (vezi toată discuția)
Transformare srl in intreprindere individuala Ciubotaru Daniela Ciubotaru Daniela Buna ziua, Am un Srl in inactivitate si as dori sa o transform in intreprindere individuala pentru a face turism cu un apartament airbnb.Daca sunt in Italia, ... (vezi toată discuția)
Refiscalizare casa de marcat creatoth creatoth Buna ziua! As vrea sa cer ajutor de la dvs. fiindca am o situatie extrem de dificila, complicata si nu am gasit nimeni cine poate sa ma ajute. Vreau sa fiu ... (vezi toată discuția)