avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata pentru functionari publici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata pentru functionari publici

Buna zi
am terminat o facultate in profil economic,in anul 2008.As vrea
sa stiu daca pentru a fi trecut ,de la incadrarea de acum cu studii medii,intr-o incadrare cu studii superioare,este valabila adeverinta emisa de facultatea pe care am absolvit-o.va multumesc respectuos
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:28, 11 Decembrie 2010
Pana acum trebuia sa aveti diploma. o adeverinta este valabila ingeneral 6 luni
Depinde si de Universitatea la care ati absolvit...am inteles ca probleme sunt cu Spiru Haret. De obicei, pe adeverinte scrie ca sunt valabile pana la eliberarea diplomei de licenta...mie Academia de Politie mi-a eliberat-o dupa un an si jumatate, iar SNSPA mi-a dat diploma de master dupa 3 ani...#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Valabilitate adeverinta de studii zama cristian zama cristian Care este termenul in care expira valabilitatea unei adeverinte de studii, conf.legii invatamantului? In fapt, o persoana care a absolvit in iulie 2009 o ... (vezi toată discuția)