avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Redeventa concesiune teren extravilan
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Redeventa concesiune teren extravilan

Buna seara,

Stie cineva cam cat e redeventa pentru concesiunea unui teren extravilan, care e momentan pasune, dar urmeaza a fi transformat in plantatie de pomi fructiferi de catre concesionar?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dia_8 , utilizator 14:38, 13 Decembrie 2010
Se stabileste de la caz la caz , in functie de unitatea administrativ teritoriala careia ii apartine .
prodiamant a scris:

Se stabileste de la caz la caz , in functie de unitatea administrativ teritoriala careia ii apartine .

Am inteles, multumesc. Dar exista o limita superioara sau un algoritm de calcul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune pasune comunala dia_8 dia_8 As dori sa concesionez o suprafata de teren dintr-o pasune comunala si sa-i schimb destinatia, adica sa fac o livada. Am citit insa undeva ca ar fi ilegala ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite iulianatescu iulianatescu Buna ziua, noi suntem o asociatie de crescatori animale si am concesionat pas une de la primarie .trebuie sa platim si impozit pe terenul concesionat sau numai ... (vezi toată discuția)
Infiintare livada de pomi fructiferi Dr_V Dr_V Am un teren inregistrat ca faneata pe care vreau sa-l transform intr-o livada de nuci. Am nevoie de vreo autorizatie prealabila sau doar anunt primaria dupa ce ... (vezi toată discuția)