avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor de doctorat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor de doctorat

Mai cunoste cineva situatia sporului de doctorat in cadrul institutiilor publice, se mai acorda sau nu acel spor in procent de 15 % ?
Cel mai recent răspuns: daniel 78 , utilizator 15:03, 21 Decembrie 2010
Scuze, era vorba de 31 decembrie 2009.
asi dori sa tin legatura cu absolventi de doctorat din 2010 in speranta ca poate reusim sa facem ceva impreuna in acest sens .Este DISCRIMINARE ceea ce ni se intimpla . in aceleasi conditii de lucru si pregatire profesionala unii colegi beneficiaza de acest spor chiar daca este dat sub alta forma '' suma compensatorie tranzitorie'' si altii nu .ma gindesc ca poate am putea actiona in judecata pe cei care au elaborat aceasta lege a salarizarii fara sa se gindeasca ca evolutia nu se opreste la nivelul anului 2009 ci continuua .macar daca ar fi anuntat la inscriere , eu m-am inscris in 2006 cand era valabil acordarea acestui amarit de spor dar de care depinde existenta noastra .
Perfect de acord cu tine gcozma39, este curata discriminare, si eu detin titlul de doctor incepand cu anul 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor doctorat 2012 cindeadiana cindeadiana Vreau sa va intreb ce parere aveti despre acordarea sporului de doctorat pt cei care si-au obtinut titlul de doctor dupa 1 ian 2010. OUG 80/2010 aprobata, ... (vezi toată discuția)
Se aplica sau nu legea 330/2009 de la 1 ianuarie? bora_alexx bora_alexx ce credeti se aplica sau nu legea salarizarii unice de la 1 ianuarie? chiar daca aceasta a fost promulgata si nu are efect retroactiv ne poate afecta in un fel ... (vezi toată discuția)
Spor de antena pentru politia comunitara 1630817274794 1630817274794 Pana in luna decembrie 2009 am avut prins in fluturas sporul de antena de 10% si sporul de confidentialitate de 15 %. Cu noua lege in fluturas nu apar cele 2 ... (vezi toată discuția)