avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract management
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract management

o cunostinta are contract management ce expira peste 2 ani. e director banca. in 7 oct se emite la bnr o suspendare din functie, in data de 14 octombrie ajung 2 pers din unitatea mama cu o hartie la unitate prin care se anunta suspendarea consiliului de administratie(din care face parte si domnul dir). domnul dir nu a semnat nici o hartie de primire dar a facut preinfarct si a plecat la spital . i s a dat concediu medical .mentionez ca el nu primise nici o adresa acasa personal. in cazul acesta se pot deconta concediile medicale?

Alte discuții în legătură

La un sa... Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae Directorul general are competenta de a emite decizii sau doar Cons de Adm. poate face acest lucru?In ctr de munca Dir Gen este cel care le semneaza.Treb trecut ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog... ionii ionii As vrea sa supun atentiei o situatie care are loc la firma unde lucrez.La inceputul lunii in urma unor dispute avute intre directorul tehnic si directorul ... (vezi toată discuția)
Arhiva documente medicale joe17 joe17 Va cer ajutorul intr-o problema .. Care este [b]termenul legal de pastrare in arhiva proprie a unei unitati sanitare, a documentelor medicale[/b] ? Eu am ... (vezi toată discuția)