avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune versus neputinta!!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune versus neputinta!!!!!!!!!!!!!

intrebarea mea in momentul de fata va deveni povestea mea....revin pentru a nu stiu cata oara...sunt hartuita de fostul sot(divortata de 3 ani)in urma cu doi ani am fost taiata de el,am depus plangere penala,dupa un an jumate am primit acasa o instiintare cum ca individul a fost scos de sub acuzatia de tentativa de omor si incadrat la agresiune.Dupa inca o luna am primit o citatie de la o sectie de politie.Odata ajunsa acolo,mi s-a adus la cunostinta ca trebuie sa aduc martori...singura persoana ce-mi putea fi martor este o doamna in varsta careia ii e frica si de umbra ei si care s-a dat la o parte...astfel incat,mi s-a spus ca in lipsa probelor,se va dispune inchiderea cercetarii penale!!!Am dat si am semnat chiar si o declaratie in fata politistului cum ca sunt de acord cu sistarea anchetei in lipsa de dovezi!!!!Un alt caz,o alta ancheta,de data asta inceputa in luna august...atunci,in prezenta unui echipaj de politie solicitat de mine la 112,a parintilor lui si celor doi copii ai mei,am fost batuta in mijlocul orasului,in vazul tuturor....martori de asta data am avut,cei 3-4 politisti sositi exact in clipa cand s-a napustit asupra mea,plus maica-sa...am citit chiar declaratia politistilor,spunea clar cum si ce s-a intamplat si cum s-a petrecut totul.Am facut plangere penala,politia a inaintat-o parchetului,si azi am primit o instiintare prin care mi se spune ca individului i s-a aplicat o sanctiune administrativa in valoare de 300 lei si s-a dispuns incetarea urmaririi penale,intrucat individul a fost cooperant si sincer si nu are cazier.....sa va spun eu cum a fost cooperant????mai e nevoie?????Ce naiba sa mai fac????La ce usi sa mai bat si in ce lume????Nu dispun de bani,asta inseamna ca trebuie sa fiu huiduita,hartuita,batuta si mai stiu eu cum?????Ce mai pot face???O contestatie ar rezolva ce????Ce sa astept????????Pana cand toate???Mi-a facut atatea,si nu doar mie,si e curat ca lacrima!!!!!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:47, 14 Decembrie 2010
Aveti nevoe de un avocat care sa se implice in efectuarea cercetarii penale , sa urmareasca bunul mers al anchetei... ... altfel politia nu-si va face treaba.Sant multe de spus...Punerea in miscare a actiunii penale se face la plingerea prealabila.
puteti sa faceti plangere impotriza rezolutiei procurorului, nu stiu cu ce rezultat. doamna, in realitate nu aveti nicio aparare, de nicaieri. sunteti practic, pe cont propriu. astia se cacaie de ani de zile sa reglementeze un amarat de ordin de restrictie.
pana nu va omoara in plina strada, poate va ganditi sa va mutati din oras
In baza art.278 c.pr.pen,formulati plangere impotriva ordonantei procurorului ,la procurorul ierarhic superior al acestuia.
Ar fi bine daca ati putea angaja un avocat care sa va sprijine in mod profesionist in demersurile dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la ordonanta de clasare violeta2201 violeta2201 Buna ziua! Intr-un dosar penal de agresiune/amenintare, am primit ordonanta de clasare de la procuror. Unde se depune plangerea? La procuror sau la organul ... (vezi toată discuția)
Am fost batuta de sot si de alte 6 persoane puse de el ignoranta ignoranta pe data de 31.03.2012 sotul m-a batut si ne-a alungat pe mine si fiica mea din garsoniera comuna . Am depus plangere la politie si medico-legal ( ingrijire de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa practic aceasta ... Andana95 Andana95 Buna ziua,am facut 3ani videochat si am incetat sa practic aceasta activitate acuma 1an.In momentul de fata un fost coleg de scoala a gasit video uri cu mine ... (vezi toată discuția)