avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

ma judec cu revendicatorul in recurs - infatisarea a 3 a, pt un imobil cumparat de parinti in baza legii 112. in fond si apel a castigat revendicatorul.

ce pot sa fac daca revendicatorul a venit cu executorul, au intrat in imobil si executorul i-a facut punerea in posesie cu imobilul pt care inca ne judecam.

sa fac vreo contestatie la executare? e posibil sa faca executarea in baza unei hotarari definitive date in apel dar fara sa fie irevocabila inca??? am vreo sansa cu contestatia? facand executarea noastra, revenicatorul, acestuia ii vor creste sansele sa castige recursul???

ce pot eu sa fac acum???:((#-o:(
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 16:12, 14 Decembrie 2010
daca executorul deja a finalizat executarea - adica a pus in posesie creditorul - nu mai aveti ce face. ati pierdut termenul in care puteati face contestatie sau cere suspendarea executarii.

deciziile pronuntate in apel sunt definitive si executorii, deci executarea silita a fost inceputa legal.
Puteti cere instantei de recurs sa dispuna suspendarea executarii hotarârii recurate, in temeiul art.300 alin.(2) C.pr.civ.. In alte conditii decat cele prev. de alin.(1) al aceluiasi articol, recursul nu suspenda executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea prev.de art.244(1) pct.1 cpc Irina S. Irina S. Aceasta cauza de suspendare poate fi invocata in fata instantei de recurs (la Tribunal) daca exista o alta judecata care se afla abia la fond ? Mai concret: ... (vezi toată discuția)
Recurs suspendare executare sbucuresti sbucuresti As avea nevoie de o opinie in urmatoarea problema: Actiune in revendicare formulata de o persoana fizica A impotriva unei persoane juridice B asupra terenului ... (vezi toată discuția)