avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

conditii de obtinere a fondurilor in agricultura
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 09:12, 18 Decembrie 2010
Buna ziua
Conditiile de obtinere sunt in functie de programul de finantare, de investitia pe care doriti sa o faceti cu fonduri europene.
Pentru moderrnizarea exploatatiilor agricole exista masura 121, cu conditii specifice; pentru instalarea tinerilor fermieri exista masura 112; pentru cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere exista masura 123 samd
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
SC MIRABILIS SRL, Consultant credite si finantari
Buna dimineatza @MARIA JUDEA

Va rog frumos sa stergeti din statusul dvs. datele de contact deoarece incalcati dispozitiile Regulamentului de postare in forum, referitoare la publicitate si sa argumentati mesajul dvs., in caz contrar, acesta putand fi considerat offtopic si sters, fiindca nu aduce nici un plus de valoare discutiei.

Va invit sa cititi Regulamentul de postare in forum si sa descoperiti sanctiunile ce pot interveni, ca urmare a nerespectarii acestuia.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene brutarie popoviciu_bogdanel popoviciu_bogdanel As vrea sa stiu daca mai pot obtine fonduri europene pentru o brutarie,cine ma poate ajuta cu niste indicatii? (vezi toată discuția)
In noiembrie, noi apeluri de proiecte pe pndr:121 & 123 Daniela Bolog Daniela Bolog 07 noiembrie 2012 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va organiza o noua sesiune de depunere a proiectelor pentru Masura 121 “Modernizarea ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru instalarea tinerilor fermieri masura 112 Galfi_zoltan Galfi_zoltan Buna ziua Am 28 de ani, am terminat o facultate care nu are legatura cu agricultura, nu am inca experienta in agricultura, traiesc in mediul rural. Am ... (vezi toată discuția)