avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modificari texte de lege
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modificari texte de lege

cum aflu ultimele modificari ale unei legi ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 15 Decembrie 2010
Daca aveti o aplicatie de Legis cu actualizare automata, si stiti ce lege sa cautati, acolo e singurul loc unde gasiti ultimele modificari.
nu am dar o sa vad ce pot face sa o instalez. multumesc. stiam ceva de ,,cdep'' pe site-ul camerei deputatilor...
Vedeti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii Adriana_84 Adriana_84 Buna ziua, am nevoie de ultima varianta a codului muncii, daca ma poate ajuta cineva cu o varianta pdf, sau un link de unde as putea sa-l descarc... Va ... (vezi toată discuția)
Modificari la indemnizatie crestere copil pazvanti pazvanti Buna ziua, Avand un copil de cateva luni urmaresc modificarea referitoare la indemnizatia de crestere acopilului. Mai exact, ceea ce este prezentat in acest ... (vezi toată discuția)
Legislatie la zi mina89 mina89 Pe ce site pot gasi legislatia la zi? Am nevoie in general de numerose H.G, O.UG, Ordine, Legi. Multumesc! (vezi toată discuția)