avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata

Am un salariat care este pensionar dar vine sa lucreze in continuare avand contract incheiat la ITM.Vrea sa isi ia 50 de zile de concediu fara plata pentru motive personale.Cum procedez:ii fac suspendarea contractului conform art.54 din codul Muncii, sau doar sa faca cerere de concediu fara plata pe care o atasez la statul de salarii?
Cel mai recent răspuns: saftmiki , utilizator 11:38, 16 Decembrie 2010
1. Sa faca cerere de CFP pentru perioada respectiva si pe care o atasati la statul de plata .... zilele de CFP se vor trece la incetarea activitatii.

sau

2. Pe baza cererii de CFP se va emite decizia de suspendare a c.i.m. in baza art.54 C.mun., care poate fi inscrisa in carnetul de munca , iar la terminarea CFP-ului se va face decizie de incetare a suspendarii si de reluare a activitatii , care se va inscrie in carnetul de munca.
cred ca varianta cea mai buna e sa emit decizia de suspendare conform art 54 din Codul Muncii, ca sa fie in regula la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata perioada indelungata beatrice culda beatrice culda Un angajat poate solicita un concediu fara plata de 5 luni de zile ? Trebuie o Decizie de suspendare a CIM in acest caz ? Va multumesc, (vezi toată discuția)
Concediu fara plata loredanaelena loredanaelena buna ziua am un salariat care a facut cerere pentru un concediu fara plata de 1 an (17.08.2009-17.08.2010) .eu i-am facut decizie de suspendare a cim cu art ... (vezi toată discuția)
Acte necesare ccc 1 luna - primarie + ag. plati si inspectie sociala Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Tot am incercat sa regasesc exact care sunt documentele ce trebuie intocmite, in situatia in care tatal, care indeplineste conditiile de ... (vezi toată discuția)