avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Server Avocatnet
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Server Avocatnet

Aveti vreo problema cu serverul? Se incarca foarte greu paginile site-ului azi....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:31, 31 Martie 2008
lory10 a scris:

Aveti vreo problema cu serverul? Se incarca foarte greu paginile site-ului azi....


Nu stiu ce se intampla dar de o ora ma chinui sa acceses acest forum. La ora 13.45 erau doar 13 forumisti acum sunt 21 si merge fooarte greu.
si eu ma chinui sa intru pe site :( ..... am crezut ca este de la cei cu care am contract pentru net ..... probabil se fac noi modificari ...... se va rezolva problema pana la urma ;)
In perioadele cand merge prost serverul e aiurea ca apar de 2 ori posturile si nu avem posibilitatea sa stergem unul din ele. Poate le va sterge admin ...
Da, e duminica si la ei, nu? :)
se mai ocupa si moderatorii de postarile duble :)

Alte discuții în legătură

Incarcarea paginilor pe avocatnet  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Buna ziua, Nu stiu daca si Dvs. va confruntati cu aceasta problema, eu insa da. In cursul zilei paginile forumului s-au \\"miscat\\" numai in reluare, am ... (vezi toată discuția)
Probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirbu elena sirbu elena draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)
Merge greu! teoma teoma Nu cred ca e vina mea, pentru ca intru pe avocatnet si de acasa si de la serviciu, si de fiecare data merge greu. Fie apesi pe butonul de forum si NIMIC, nu se ... (vezi toată discuția)