avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro PROBLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

PROBLEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. vad ca nu sunt singura care reclama probleme. ajutati-ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumim pentru sesizare. Sper ca nu se intampla nimic cu siteul :).

O explicatie a cazului reclamat de tine este urmatoarea: este posibil sa fi sters un mesaj necitit? Pentru ca atunci, mesajul respectiv, care a fost sters, apare inca (dintr-o eroare a sistemului), ca fiind mesaj necitit. Desi el nu prezinta importanta pentru utilizator, din moment ce acesta l-a sters fara sa il citeasca.

Oricum, vom remedia problema in cursul zilei de astazi. B-) In privinta celorlalte probleme, reclamate de alti utilizatori, din cate vad eu majoritatea sunt de anul trecut si au fost deja rezolvate.

Acest lucru nu inseamna insa ca nu ne intereseaza problemele pe care le intampinati atunci cand navigati in paginile websiteului. De aceea am lansat si promotia "Completeaza formularul si primesti o luna de CP". Pentru ca ne intereseaza sa avem utilizatori multumiti de serviciile noastre. :D

O zi buna si week-end placut.

Admin
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2006
Admin, administrator
Multumesc pentru promptitudune!
Cu placere. ;)
Apropos de Promotie si nici pe ea nu pot intra, apare si dispare!
Vad ca am confrati de suferinta, poate se rezolva si la mine!
Ce sa fie oare?!
CONS
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2006
ELENA VASILE, Consilier juridic
Tot incerc, de minute bune, sa inteleg care ar putea fi explicatia problemei cu care va confruntati dumneavoastra. Pentru a ma lamuri mai bine, am urmatoarele doua rugaminti:
- ce browser folositi pentru a vedea paginile avocatnet.ro (firefox sau internet explorer), si ce versiune de browser?
- daca va conectati de pe alt computer, se intampla acelasi lucru? Sau este doar o problema care apare la conectarea de pe computerul dumneavoastra?

Va multumesc si astept raspunsurile.

Admin

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre noul listing al paginii de consultanti? Admin Admin Iata link-ul: http://www.avocatnet.ro/content/consultant|cautare asteptam pareri. ::surrender: (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)
Topic citit/necitit ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE nu stiu de ce , dar de catva timp topicurile citite de mine raman in continuare galbene, nu se mai albesc ca inainte. am gasit un topic asemanator al d-lui ... (vezi toată discuția)