avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vreau sa dau in judecata politia rutiera
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vreau sa dau in judecata politia rutiera

mai exact pe cei care se ocupa cu cercetarea dosarului meu.

da nu stiu exact pe baza carui articol pot face asta

o data au pierdut un act din dosar iar duplicatul a trebuit sa-l platesc eu
o data dureaza prea mult avand in vedere ca au in dosar toate actele necesare

detalii mai multe in postul de aici www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:28, 15 Decembrie 2010
plangerea penala o puteti face pt savarsirea infractiunii de neglijenta in serviciu.
Trebuie vazut daca sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de neglijenta in serviciu.
Cu tot respectul,d-na avocat, incercati sa nu mai aplicati" stampile" de vinovatie sau nevinovatie atat de repede,sunteti doar jurist , ca sa nu mai scriu despre respectul fata de cei carora va adresati ar fi sa scrieti cu litera majuscula la inceput de fraza sau de propozitie.
Multumesc pentru intelegere !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulare pe drumurile publice cu un autovehicul neinmatriculat Oelash Oelash buna ziua! am fost oprit de politia din Bucuresti in timp ce circulam cu o masina adusa din Germania, care avea numerele expirate, adica era radiata din ... (vezi toată discuția)
Inchisoare , cu suspendare sau doar o amenda administrativa??? elena29 elena29 Buna ziua, in urma cu aproximativ 2(doua) luni si jumatate a avut loc un accident rutier(soldat cu doi morti) pe un segment de drum aflat in lucru si ... (vezi toată discuția)
alcool!!!!! salut am fost prins cu o alcoolemie de 1,79 si 1,63 permisul ... Ovi1993 Ovi1993 Salun am fost prins cu o alcoolemie de 1,79 si 1,63 permisul meu e de Uk preschimbat infractiunea a avut loc in Romania ce se intampla acum cu permisul ... (vezi toată discuția)