avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... AJUTOR (violenta domestica)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

AJUTOR (violenta domestica)

Numele Meu este sergiu am 22 de ani si sunt din tulcea....poate nu are relevanta.......de ceva timp adica de vreo 6-7 ani viatza mea si a celorlanta 2 surori ale mele este un calvar,asna sa nu mai pomenesc a mamei mele....discutia care mia ajuns la os in seara asta ma facut sa cer ajutor.....tatal meu alcoolic internat de zeci de ori la psihiatrie ne face viatza un calvar ne ameninta ne injura si de multe ori sare la bataie....am sunat si la politie l`am si inregistrat si nu sa facut nimik cand venea politie era un bebelus.....asa de frumos vb dpa ce pleca scandal...deja m`am saturat...ami de curand imi spune ca noi nu suntem copii lui ca a fost un dobitoc mai bine ne omora cand eram mici si pana acum era si scapat de puscarie.....Locuim intr`un apartament cu 3 camere care are k proprietar el si mama ....pe langa agest apartament mai avem si o garsoniera.....el spune ca totul este a lui si nu putem face nimik ica are drepturi s ne alunge din casa....de cand lucrez am fost obligat sa platesc in casa lumina si intretinerea asta nu este o pb pb esta ca ne ameninta ca el ne intretine pe noi si ca poate face ceva din noi...orice prieten care vine la mine il da afara sau ii vb urat...nici cei de la psihiatrie nu stiu ce sa`i faca...spune ca este ssanatos....dar cred ca daca mai continua asa o sa ajung eu acolo....deja simt ca puterea ma lasa si imi este frica nu de ce se va intampla cu mine dar imi est efrica pt mamam mea si pt sora mea mai mic....VA ROG AJUTATIMA SA GASESC CALEA SA`L INVING PE ACEST DIAVOL SI SA NE REGASIM PACEA SI ARMONIA IN FAMILIE
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 18:29, 18 Martie 2008
Mama ta poate cere evacuarea tatalui din imobil, urmand calea ordonantei presedintiale. Este primul pas, si e cel mai important. Numai ca, aceasta evacuare este provizorie. Desfacerea casatoriei, urmata de partaj este solutia cea mai buna. Cu privire la violenta tatalui tau, care de fapt este cheia tuturor scandalurilor, adreseaza-te politiei cu plangere.
Se pare ca nu a rezolvat cu politia nimic. Asa ca singura calea este cea a divortului cu partaj, iar pana la solutionarea partajului evacuarea pe calea ordonantei presedintiale. Ordonanta presedintiala poate fi exercitata si in timpul procesului de divort, potrivit art.613 ind.2 C.proc.civ.
noi copii putem fi dati afara din casa.......avem vre``un drept de apel?
Doar mama dvs poate introduce actiunea de divort cu partaj si sa ceara pana la solutionarea acestei cereri evacuarea tatalui dvs pe calea ordonantei presedintiale.
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
dar eu fiul lui pot fi evacuat din imobil ca asa vrea el?

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie deeana deeana Ma poate ajuta cineva,va rog? Problema mea e urmatoatea: mama mea a divortat da tata acum aproximativ 2 ani insa locuiesc la tara in aceeasi casa, partajul nu ... (vezi toată discuția)
Am divorțat dar fostul soț nu vrea să plece din casa în care am locuit împreună (proprietatea părinților mei). ce altă soluție am în afară de evacuarea prin sentință judecătorească? melinda67 melinda67 Sunt divorțată de o lună, jumătate din locuință este a tatălui meu, restul pe numele meu si al fratelui (mostenire după mama). 25 de ani am locuit cu ... (vezi toată discuția)
Evacuare ivanov teodora ivanov teodora sunt casatorita de 20 de ani cu un alcoolic in urma ultimelor scandaluri am decis sa divortez de acord fiind si fiul meu de 18 ani (pentru care am suportat ... (vezi toată discuția)