avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cic+somaj
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cic+somaj

Buna ziua,
Avem o salariata care trebuia sa vina la lucru in data de 5 dec.2010, dar postul respectiv s-a desfiintat intre timp datorita dificultatilor economice si reorganizarii societatii. Intrebarea mea este daca i se desface contrctul cu art.65 alin.1 se mai respecta acele 20 de zile de preaviz, avand in vedere ca postul numai exista?
Cel mai recent răspuns: VIRGINIA RADU , Consilier juridic 22:33, 15 Decembrie 2010
Concedierea pentru motive care nu ţin de persoana salariatului reprezintă încetarea contractului individual de muncă determinată de desfiinţarea locului de muncă ocupat de salariat, din unul sau mai multe motive fără legătură cu persoana acestuia.Persoanele concediate in temeiul
art. 65 beneficiaza de dreptul la un preaviz ce nu poate fi mai mic de 15 zile lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere stelamudura stelamudura Buna ziua si bine v-am regasit Este adevarat ca nu se poate desface contractul de munca in cazul in care sunt intretinatorul familiei? Sunt in preaviz (s-a ... (vezi toată discuția)
Concediere revenit din cic alexandra24 alexandra24 buna ziua as dori sa stiu daca legea imi da dreptul sa concediez pe cineva abia revenit din concediu ingrijire copil? (vezi toată discuția)
Instiintare, preaviz, concediere, somaj DONA OTILIA DONA OTILIA Buna ziua, as avea si eu o mare problema. Am discutat cu cei de la firma in cadrul careia am lucrat pana sa intru in concediul de crestere copil si am ... (vezi toată discuția)