avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare despagubiri legea 1/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare despagubiri legea 1/2009

daca am pierdut imobilul prin proces de revendicare - comparare de titluri si daca contractul meu de vanzare-cumparare(incheiat in baza legii 112) nu este anulat in hotarare dar a fost preferat al revendicatorului, drept pt care am pierdut si am fost evacuat din casa. pot eu in aceste conditii sa cer despagubiri ministerului finantelor cf legii 1/2009????????
Cel mai recent răspuns: anastasia10 , utilizator 02:23, 30 Iunie 2011
Nu cred ca puteti lua vreo suma mare pentru ca ati cumparat mai pe nimic adica pe o suma modica
Spor la covstructia propriei dv locuinte,
Puteti cere despagubiri si o expertiza pentru a stabili pretul corect in acest moment. Familia mea are un proces castigat la prima instanta intr-o situatie similara.
Va rog daca se poate sa ma ajutati cu mai multe detalii despre decizia prin care ati obtinut despagubiri la val de piata a imob.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare sume platite icral in 1995 ContSters59529 ContSters59529 Buna ziua, Cum se actualizeaza suma platita la Icral de 20 milioane lei in 1995 cu care trebuie sa despagubeasca Statul acum in 2011, caci o ruda a mea a ... (vezi toată discuția)
Cum este posibil ca 2 persoane sa aiba cf pe un apartament? Claudiaoradea Claudiaoradea Suntem in judecata de 12 ani ptr apartament...am fost din 89 chiriasi de stat...dupa aceea a intrat legea 112 care ne`a permis sa cumparam ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil legea 112 cristeo cristeo Buna ziua. As dori sa ma ajutati in urmatoarea situatie. Dorim sa cumparam un apartament. Stim despre el ca a fost achizitionat de proprietar in primii ani ... (vezi toată discuția)