gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gabrielacristea 
	    	Utilizator

gabrielacristea 
	    	Utilizator	    

gabrielacristea 
	    	Utilizator

gabrielacristea 
	    	Utilizator	    

Nina1	                   

Buna seara,
Poate o persoana sa beneficieze de ajutor public judiciar daca este asociat unic la societate comerciala tip SRL, are PFA, venit lunar 1.200lei ... (vezi toată discuția)
	                    Nina1	                   

Buna seara,
Poate o persoana sa beneficieze de ajutor public judiciar daca este asociat unic la societate comerciala tip SRL, are PFA, venit lunar 1.200lei ... (vezi toată discuția)

sorin33	                   

Taxa de timbru. 
Reclamantul a dat o declarație falsa precum ca el nu are venituri (el lucrând în străinătate),și a obținut ajutor judiciar iar acum ... (vezi toată discuția)
	                    sorin33	                   

Taxa de timbru. 
Reclamantul a dat o declarație falsa precum ca el nu are venituri (el lucrând în străinătate),și a obținut ajutor judiciar iar acum ... (vezi toată discuția)

Cris1971	                   

Buna ziua, va rog raspundeti-mi la urmatoarea intrebare: Se poate esalona taxa de timbru pentru mai mult de 24 luni? Eu stiam ca nu. Fostul meu sot, pt ca-si ... (vezi toată discuția)
	                    Cris1971	                   

Buna ziua, va rog raspundeti-mi la urmatoarea intrebare: Se poate esalona taxa de timbru pentru mai mult de 24 luni? Eu stiam ca nu. Fostul meu sot, pt ca-si ... (vezi toată discuția)