ely.p 
	    	Utilizator

ely.p 
	    	Utilizator	    

Interesanta intrebarea #-o ! Da este admisibila revendicarea ?
 ionut daniel	                   

bunica mea a stapanit un teren 40 de ani dar nu a facut cerere de uzucapiune.Acum la 4 ani dupa ce a decedat,noi mostenitorii putem face cerere dupa dansa sau ... (vezi toată discuția)
	                    ionut daniel	                   

bunica mea a stapanit un teren 40 de ani dar nu a facut cerere de uzucapiune.Acum la 4 ani dupa ce a decedat,noi mostenitorii putem face cerere dupa dansa sau ... (vezi toată discuția)

tosonel	                   

In aprilie 1990, eu si mama mea de la care am primit procura pt vanzare, am vandut prin fostul Notariat de stat al Sectorului 1 un imobil situat in sectorul ... (vezi toată discuția)
	                    tosonel	                   

In aprilie 1990, eu si mama mea de la care am primit procura pt vanzare, am vandut prin fostul Notariat de stat al Sectorului 1 un imobil situat in sectorul ... (vezi toată discuția)

rodica_post	                   

Buna ziua,
Un  mostenitor  legal ,a  gasit  un  act  de  propietate a  unei  suprafete  de  teren  ale  defunctului (tata).
Actul  este  din  anul  1957  ... (vezi toată discuția)
	                    rodica_post	                   

Buna ziua,
Un  mostenitor  legal ,a  gasit  un  act  de  propietate a  unei  suprafete  de  teren  ale  defunctului (tata).
Actul  este  din  anul  1957  ... (vezi toată discuția)