avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare certificat de nastere

lucrez de ceva timp in franta si pentru angajare acolo meau cerut certificat de nastere tip nou sau international daca stie careva care este institutia care ami poate elibera acest document ca la buzau te poarta de la o usa la alta si de la o institutie la alta
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 16 Ianuarie 2011
Serviciul de stare civilă din cadrul primăriei unde a fost înregistrată nașterea.
certifiacatele de nastere nu se schimba, nu s-au scchimbat niciodata, se elibereaza duplicat in caz de pierdere sau distrugere.:stunned:
:D și dacă vă spun că eu mi l-am schimbat?! Din ăla mic și galben, comunist, în ăla mare și albastru, internațional, cu mențiuni în limba engleză și franceză, pe care se poate aplica și apostila.....:D
praporgescu a scris:

certifiacatele de nastere nu se schimba, nu s-au scchimbat niciodata, se elibereaza duplicat in caz de pierdere sau distrugere.:stunned:

Schimbarea certificatului de tip vechi se face gratuit de catre Biroul de evidenta al populatiei din orasul / localitatea de resedinta a solicitantului si, de obicei, documentul nou se obtine in aceeasi zi sau in ziua urmatoare. Solicitarea se poate face si prin imputernicit, mandatat cu o procura speciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostilarea documentelor adno adno Pentru casatoria in alta tara am nevoie pe hotararea de divort cu apostila iar certificatul de nastere trebuie preschimbat. -unde trebuie sa ma prezint ptr ... (vezi toată discuția)
Inregistrare copil in ue cristina cozariuc cristina cozariuc Buna ziua Am nascut acum 3 luni in romania. Doresc sa inregistrez copilul si in italia( tatal fiind italian). Cei din italia mi au spus ca in romania ... (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului de nastere international OanaS163 OanaS163 Buna ziua, ma puteti ajuta sa mi spuneti unde trebuie sa merg ca sa obtin certificat de nastere international si unde trebuie sa merg pentru a obtine o ... (vezi toată discuția)