avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... prescrierea datoriilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

prescrierea datoriilor

Care este termenul de prescriere a unei datorii banesti a unei persoane fizice catre stat ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:15, 17 Decembrie 2010
termenul este de 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii prescrise crutescualexandra crutescualexandra Buna ziua! Vreau sa va intreb, in 2011 am deschis o intreprindere individula, in 2012 am suspendt activitatea iar in 2013 firma s-a radiat, iar datoriile avute ... (vezi toată discuția)
Taxa de habitat pentru casa de vacantaa Eugen Dinu Eugen Dinu RESTANTE taxa de habitat pentru casa de vacanta in Jud. Dambovita, pe 5 ani!!! Din 2017, am trecut de la Electrica, la DIGI, care nu factureaza taxa de ... (vezi toată discuția)
Asociat - firma faliment - urmarit inca de fisc? mira62 mira62 Va rog sa ma ajutati si pe mine, daca este posibil, Prin 2002 eram asociata la o firma srl cu 30%din capital. firma a fost pusa in faliment pentru datorii ... (vezi toată discuția)