avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obiectiuni la intampinarea formulata de parat. la ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obiectiuni la intampinarea formulata de parat. la ce folosesc concluziile scrise si cand se depun?

cum pot sa aduc la cunostinta instantei ca am obiectiuni la intampinare si sa-i prezint cuprinsul acestora.? in cazul in care formulez obiectiuni la intampinare se mai justifica depunerea de concluzii scrise?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:40, 18 Decembrie 2010
pentru
a aduce la cunostinta instantei ca aveti obiectiuni la intampinare
redactati un raspuns la intampinare; concluziile scrise se deun dupa ce v-a fost dat cuvantul in fond; daca nu probti ceea ce cereti cererea dvs poate fi respinsa, nu ajunge numai sa afirmati;
Angajati avocat!
puteti depune un raspuns la intampinarea paratului.
concluziile scrise se depun la sfarsit, si da este indicat sa le formulati si sa le depuneti.
care ar fi utilitatea juridica sa formulati un raspuns la intampinarea reclamantului? daca a depus si cerere reconventionala atunci e util.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta ADELA STROE ADELA STROE Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea termenului de depunere a rãspunsului la întâmpinare silviamarin2007 silviamarin2007 Daca nu am depus in 10 zile intampinare la intampinarea institutiei pe care am dat-o in judecata care sunt consecintele? Este obligatorie formularea de catre ... (vezi toată discuția)
Recurs odata cu fondul BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN salutare, recursul odata cu fondeul se depune dupa pronuntarea instantei??? adica dupa ce ajung comunicarile, nu??? va multumesc:stunned: (vezi toată discuția)