sd2010 
	    	Utilizator

sd2010 
	    	Utilizator	    

mona_lisa 
	    	Utilizator

mona_lisa 
	    	Utilizator	    

sd2010 
	    	Utilizator

sd2010 
	    	Utilizator	    

mona_lisa 
	    	Utilizator

mona_lisa 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 alex68	                   

Va adresez rugamintea sa ma autati in urmatoarea problema. Am o suprafată de pădure pe care doresc să o vând. Legea îmi cere ca să-i anunţ în prealabil ... (vezi toată discuția)
	                    alex68	                   

Va adresez rugamintea sa ma autati in urmatoarea problema. Am o suprafată de pădure pe care doresc să o vând. Legea îmi cere ca să-i anunţ în prealabil ... (vezi toată discuția)

kunanca	                   

Buna ziua. Dorim sa vindem 4 ha padure judetul Prahova. Este obligatorie intabularea inaintea vanzarii? (vezi toată discuția)
	                    kunanca	                   

Buna ziua. Dorim sa vindem 4 ha padure judetul Prahova. Este obligatorie intabularea inaintea vanzarii? (vezi toată discuția)

ancutzu	                   

Am nevoie de lamuriri in urmatoarea problema: am un teren de vanzare, teren intravilan, nu am inca cumparator, in cazul in care se va ivi cumparatorul eu ca ... (vezi toată discuția)
	                    ancutzu	                   

Am nevoie de lamuriri in urmatoarea problema: am un teren de vanzare, teren intravilan, nu am inca cumparator, in cazul in care se va ivi cumparatorul eu ca ... (vezi toată discuția)