avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotia plecata la munca in Italia, sotul isi aduce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotia plecata la munca in Italia, sotul isi aduce amanta acasa

Sotii sunt casatoriti de 30 ani, cu 3 baietii majori, ea a fost casnica, dar a avut mostenire de la parinti bunuri imobile pe care le-a vandut, au in comun o casa de lucuit si teren, fiul cel mic a investit multi bani in casa parintilor.
Sotia a trimis banii castigati intr-un an de zile sotului, iar acum sotul vrea sa divortete pe motiv ca sotia a parasit domiciliul conjugal, iar amanta nu mai primeste pe fiul mic acasa.
Ce poate sa faca fiecare?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:42, 19 Decembrie 2010
sa divorteze, apoi sa faca partaj. sotia poate solicita o cota mai mare daca dovedeste ca sumele incasate din vanzarea bunurilor proprii, s-au folosit pt achizitionare bunurilor comune ale sotilor.
baiatul poate interveni in procesul de partaj pt imbunatatirile facute. de asemenea, ii poate face plangere amantei pt tulburare de posesie, daca baiatul are acte de domiciliu la acea adresa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu motiv pentru a se intenta divort yasemin yasemin buna seara. o sa trec direct la subiect. 1.am un prieten a carui sotie a parasit domiciliul acum cel putin 5 luni. a plecat in turcia la un cetatean turc pe ... (vezi toată discuția)
Mostenirea nadia666 nadia666 Buna ziua ! Ma numesc Ileana si mai am inca 4 frati : 3 baieti si o fata . Parinti mei (acum decedati ) au construit cate o casuta cu 3 camere celor 2 baieti ... (vezi toată discuția)
Sa parasesc domiciliul conjugal la cerere??? vida vida Detin in indiviziune impreuna cu sora mea un imobil- o casa la tara dobandita prin CVC de la parintii nostri acum doi ani. Acum eu sunt in situatia de a ma ... (vezi toată discuția)