avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto suspendat pe o perioada de 1 an de zile.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto suspendat pe o perioada de 1 an de zile.

Care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i faca o persoana dupa ce a avut permisul de conducere suspendat pe o perioada de 1 an de zile.
Mai exact luna viitoare i-mi expira suspendarea si as vrea sa stiu cum pot sa-mi recapat permisul de conducere si unde ar trebui sa merg prima data.
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:25, 12 Ianuarie 2011
Pai sentinta mea spune cam asa:
1 AN CU SUSPENDARE SI PE TOATA DURATA PEDEPSEI (Suspendarea exercitarii dreptului de a conduce) INTERZICEREA DREPTULUI DE A CONDUCE.
Nu stiu daca am scris corect gramatical da cam asa suna....
Si asta e tot.
Nimic mai mult.
Am verificat si pe site-ul judecatoriei Constanta si atat scrie.
Ce sa inteleg pana la urma?
Si nu am primit nimic acasa precum ca sa anulat sau ceva asemanator de la politie sau de la judecatorie
Mergeti la instanta si legalizati o copie de pe sentinta pe care eventual o depuneti la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat claudiu1981 claudiu1981 mi sa anulat permisul pt. alcool la volan si am avut 4 luni inchisoare cu suspendare si 2 ani de reabilitare,pe 28 septembrie 2009 a ramas definitiv. As vrea ... (vezi toată discuția)
Permis conducere anulat marianbrunetel marianbrunetel Mai am 3 luni pana fac 1 an de la ramanerea deciziei judecatoresti definitiva si pot sa dau dinou de carnet dar nu stiu tre sa dau ambele probe si teoretic si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost condamnat la o pedeapsa de 1an inchisoare ... ileanam55 ileanam55 Buna ziua, Am fost condamnat la o pedeapsa de 1an inchisoare cu suspendare pt infractiunea de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului. In acest caz ... (vezi toată discuția)