As dori sa aflu in ce masura pot cere efectuarea unui test ADN pentru confirmarea paternitatii , in conditiile in care fiul meu, rezultat in urma casatoriei are 27 de ani .
Sunt determinat sa fac acest lucru din urmatoarele motive:copilul s-a nascut la 8 luni, nu l-am simtit niciodata ca fiind al meu, aspectul fizic al acestuia si declaratia s-a verbala precum ca eu nu sunt tatal lui imi confirma banuiala de o viata ca este produsul unui ''bun prieten'' de familie, de care copilul a fost constant apropiat de mama lui, care in momentul in care intrebam al cui este copilul imi raspundea ca este al ei.
In prezent sunt divortat si relatia cu mama si fiul este iremediabil terminata.Nu este vorba de mostenire , este vorba de minciuna in care am trait timp de 22 de ani .As dori sa aflu calea legala de a putea cere un test ADN de paternitate.
Stiu ca este tarziu, dar pe vremea lui Ceausescu copilul trebuia sa aiba tata si testele erau neconcludente, iar mama lui a stiut destul de bine sa ascunda faptul ca nu eu l-am conceput!
Va multumesc.