avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... doasr penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

doasr penal

buna ziua
am depus 2 plangeri la politie una pt art 180 alin 2,art 193,205 cp si al 2 dosar art 220.la cele 2 dosare s-a dat urmarirea penala si trimterea in judecata.(dosare separate)o persoana care urmaza sa-mi vanda un teren i-a facut si dansul o reclamatie tot pt art 220 si presupun ca si acolo o sa se dea urmarirea penala si trimterea in judecata.am inteles ca tot ce i se poate intampla este doar o amenda.este posibil asa ceva?daca imi puteti spune ce pateste.avand in vedere ca o sa abie 3 dosare penale.si ce pot face ca sa ii dea alta pedeapsa.precizez ca nu doresc impacarea cu el ceea ce am declarat si la parchet.
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 20:05, 20 Decembrie 2010
Dl r.gabi se referea cu siguranta la insulta si calomnie, care nu mai sunt incriminate, ca urmare a RIL VIII /2010 de la ICCJ.

Linkuri:
- [ link extern ]
- [ link extern ]
- RIL promovat aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie dsds dsds Buna ziua! Am primit recent un telefon in care mi se spunea ca o sa fiu actionat in judecata deoarece am facut declaratii calomnioase pe un forum de internet! ... (vezi toată discuția)
Insulta, calomnie liamic43 liamic43 Va rog sa-mi spuneti, daca insulta si calomnia(art.259 c.p) se pedepsesc sau au fost scoase din c.p? Nu ma intereseaza ca vor fi sau nu introduse in noul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - pot da in judecata pentru calomnie si insulta? robert1979 robert1979 imi pot da in judecata sora pentru calomnie si insulta,si daca da,unde sa ma adresez?Va multumesc (vezi toată discuția)