avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Garantii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Garantii

Buna ziua ,
Societatea la care lucrez are un spatiu luat cu chirie. La inceputul contractului s-a platit o garantie echivalenta cu contravaloarea a doua luni de chirie . Plata s-a facut in lei, contractul este in valuta. As vrea sa stiu daca trebuie sa reevaluez la fiecare sfarsit de luna creeanta.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 19:40, 19 Ianuarie 2011
De obicei, garantia se depune la banca....in euro !!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
ContSters178043, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire garantie apartament anansc83 anansc83 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: - avem un contract de chirie in care este specificata o garantie de 300 euro cu decontare in lei ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie contract inchiriere simonila simonila Buna ziua, Ca persoana juridica am incheiat in anul 2008 un contract de inchiriere pentru un spatiu comecial ( proprietar fiind o persoana juridica), pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 - mod calcul venit brut pop_m pop_m Buna ziua Am urmatoarea tematica, am un contract de inchiriere a unui bun imobil incheiat intre mine (persoana fizica) si o companie (persoana juridica). In ... (vezi toată discuția)