avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de prestari servicii

Buna ziua
Vreau sa inchei un contract de prestari servicii pentru furniyarea serviciilor de acces internet, cum trebuie sa procedez daca doresc sa achiyitionez echipamentul (fibra optica si cablu)de la ei, este corect daca introduc clauza in contract din care sa rezulte ca am sa achiyitioney aceste echipamente de la ei, in acelas contract de prestari servicii?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 09:41, 21 Decembrie 2010
- contractul de prestări servicii este de sine stătător, doar cu clauzele aplicabile acestuia, negociate.
- cumpărarea de produse poate să rezulte din corespondenţă: cerere de ofertă de preţ, comandă etc. care se concretizează în cumpărarea efectivă a produselor respective.
- de obicei furnizorii de servicii - internet au deja contractele redactate care, trebuiesc doar completate, puteţi însă să aveţi o discuţie şi să vedeţi dacă vor fi două operaţiuni distincte sau cumpărarea va fi o clauză în contractul de prestări servicii.
M-ar interesa daca este legal un contract de prestari servicii in care s-ar insera clauze prin care as vrea sa achizitionez si o parte din echipamentul instalat.

Ma ocup de parte legala la o firma si trebuie sa refac contractul si dupa necesitatile si dorintele sefilor.Insa trebuie sa respect si procedura achizitilor publice.In acest caz este vorba de o achizitie directa deoarece suma nu va depasi pragul de 15.000 euro prevazut de lege.
În principiu este legal, însă până nu văd contractul nu vă pot da o părere pertinentă.
Clauzele la care faceti referire si pe care doriti sa le inserati in acel contract de prestari de servicii, se pot negocia cu potentialul furnizor! Fara nicio problema, temeiul legal fiind Legea nr.193/2000, republicata si Legea nr.296/2004, republicata, modificate prin Legea nr.161/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare perioada contractuala - obligare prelungire cu 2 ani -firma tv anttonnio anttonnio Buna ziua , In vara anului 2016 mi-a expirat contractul cu firma care imi furnizeaza semnal tv +net , iar in acest moment sunt OBLIGAT de catre acestia ca ... (vezi toată discuția)
Furnizarea de internet intr-o asociatie de proprietari silviuprofile silviuprofile Buna ziua, Doresc sa fac un contract cu o firma de telecomunicatii, pentru furnizarea de internet prin fibra optica intr-un bloc din Bucuresti. Din partea ... (vezi toată discuția)
Acord as. de proprietari pt. modernizare instalație internet tereau tereau Bună ziua, Asociația de Proprietari din care fac parte are posibilitatea de a moderniza infrastructura RDS pt. serviciile de internet din cablu în fibră ... (vezi toată discuția)