avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... axa prioritara 4
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

axa prioritara 4

buna seara,am si eu o intrebare un pot sa vad stadiul dosarului depus pt fonduri europene axa prioritara 4,cam cat dureaza pana se primeste un raspuns.
multumesc
Cel mai recent răspuns: iulya15 , utilizator 20:33, 20 Decembrie 2010
buna seara, inteleg ca va referiti la POS CCE AXA 4 DI 2_ de la data depunerii in aprox., 4 luni primiti o notificare de aprobare privind indeplinirea criteriilor de conformitate administrativa si de eligibilitate aceasta notificare reprezinta insa, numai aprobarea dreptului de a efectua activitati care reprezinta "inceperea lucrarilor" (Start of Work) si nu aprobarea proiectului n-as putea sa apreciez in cat timp Comitetul de Selectie va comunica aprobarea sau respingerea finantarii, depinde de volumul de munca, etc... ptr alte informatii puteti apela chiar la Organismul Intermediar de Energie, facand referire la numarul de Inregistrare
sper ca in cazul dumneavoastra sa fie aprobare.
mult succes!
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
Marius Cocean, Consilier juridic
multumesc pentru raspuns,inseamna ca mai am de asteptat 2 luni abia atunci pot merge la banci pt o cofinanatare.
POS CCE AXA 4 DI 2 la aceasta axa ma refeream imi cer scuze ca nu am specificat exact care era.multumesc.
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
iulya15, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa coafura alinaariton alinaariton as avea si eu o intrebare.pt un coafor deschis pe pfa pot sa obtin fonduri nerambursabile? multumesc (vezi toată discuția)
Proiect pos mediu axa 4 Andrei Keszeg Andrei Keszeg Buna ziua , doua intrebari pentru specialistii in domeniul proiectelor pentru POS Mediu axa 4 : 1 - in ce masura ar fi eligibil un proiect de ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine finantarea? activitãþi neeligibile. Constantin Alexandru Radu Constantin Alexandru Radu Pentru obtinerea unei finantari, pasii de urmat sunt: Pasul 1: [i]Beneficiarii eligibili completeaza cererea de finantare si anexele solicitate de Autoritatea ... (vezi toată discuția)