ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic

Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic	    

OnofrasRoxana 
	    	Utilizator

OnofrasRoxana 
	    	Utilizator	    

Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic

Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic	    

anna2000	                   

ca urmare a contestatiei la executare s-a admis exceptia perimarii executarii in temeiul art. 389 cpc iar prin sentinta ramasa definitiva s-au anulat toate ... (vezi toată discuția)
	                    anna2000	                   

ca urmare a contestatiei la executare s-a admis exceptia perimarii executarii in temeiul art. 389 cpc iar prin sentinta ramasa definitiva s-au anulat toate ... (vezi toată discuția)

ioana71	                   

Buna ziua. Am si eu o problema. Mi-a venit o somatie de executare silita de la un executor judecatoresc, precum ca, in termen de 1 zi de la primirea somatiei ... (vezi toată discuția)
	                    ioana71	                   

Buna ziua. Am si eu o problema. Mi-a venit o somatie de executare silita de la un executor judecatoresc, precum ca, in termen de 1 zi de la primirea somatiei ... (vezi toată discuția)

esanu doina	                   

Cu cat timp inainte de data limita ( data de la care intervine prescriptia sultei ) trebuie incepute formalitatile de executare silita, asfel incat sa nu ... (vezi toată discuția)
	                    esanu doina	                   

Cu cat timp inainte de data limita ( data de la care intervine prescriptia sultei ) trebuie incepute formalitatile de executare silita, asfel incat sa nu ... (vezi toată discuția)