avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Respingere ONRC de modificare a actului constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Respingere ONRC de modificare a actului constitutiv

Am primit o respingere la un act pe care l-am depus - respingerea inregistrarii motivata de faptul ca unul din asociatii nou cooptat are inscris in cazierul fiscal ca i s-a atras raspunderea ca administrator le lg 85/2006.

Ati mai intalnit in practica astfel ca cazuri? Recursul cum a fost solutionat.
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 15:50, 27 Decembrie 2010
Intreb si eu: cum adica administrator cu demisie inregistrata la ONRC? Deci nu mai este administrator
Pai administratorul DY nu si-a putut exercita atributiunile datorita faptului ca fostul administrator nu a predat nici actele contabile, nici arhiva societatii, nici nu vroia sa se mai perfecteze inca un act aditional de schimbarea a acestuia drept pentru care si-a depus demisia la registru si s-a inregsitrat pentru care s-a emis de ONRC incheiere de notare a demisiei.

Am redactat plingerea asa ca voi vedea ce motiveaza si cum judecatorul. Am facut si cerere la AFP si am documentat ca nu mai era DY administrator din 2008 de cand s-a inregistrat demisia si s-a emis incheiere de judecatorul delegat care a admis cererea de demisie.

Va multumesc tuturor pentru sprijin si parerile pe care le-ati exprimat pe marginea acestui subiect si va doresc un an nou fericit, cu sanatate si fericire.

LA MULTI ANI :hugall:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ctyonutz ctyonutz in cazul in care am vre`o problema legata de justitie (dosar penal sau amneda panala) mai pot infiinta vre`o societate sau intreprindere ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala la infiintare srl cosmin.d cosmin.d La infiintarea unui srl asociatii sau fondatorii respectivei societatii trebuie sa dea o declaratie notariala ca intrunesc conditiile legale asa cum sant ele ... (vezi toată discuția)
Condiþiile legale pentru deþinerea calitatii de asociat romacon romacon Buna ziua, Cu o cazia intocmirii unui dosar pentru un client, am observat ca unul din documentele necesare pentru inregistrarea mentiunilor privind un nou ... (vezi toată discuția)