avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proces verbal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proces verbal

S-a intocmit dosar penal pentru neglijenta in serviciu din care se presupune ca ar exista pagube materiale.Plangerea are la baza un proces verbal de predare-primire a materialelor forma xerocopie (originalul nu exista ).In acest proces verbal se poate vedea ca a fost introdus inca un rand ce presupune a fi partea cea mai mare a pagubei(85% din valoare).Acest act in instanta se poate considera valabil? Mentionez ca alte acte de predare-primire a materialelor nu exista .(nota de receptie,bon de transfer ,aviz de insotire amarfii.etc.)Un astfel de dosar poate ajunge in instanta ? Pentru aceste materiale nu au existat liste de inventar si nu au fost inventariate niciodata in doi ani si jumatate.Prin urmare nu au fost cunoscute nici valorile acestora .
Daca va exista un dosar penal spre judecare, instanta va solicita actul original pentru a fi prezentat spre vedere si confruntat cu copia actului despre care vorbiti si va creeaza dubii.. Orice nelamurire a dvs, va fi pusa in discutie de instanta daca solicitati acest lucru, sau instanta o va face din oficiu.Un avocat este necesar in asemenea spete.
Ultima modificare: Marți, 21 Decembrie 2010
ContSters122901, utilizator
Instanta trebuie sa solicite pentru comparare actul original.
Dvd.aveti posibilitatea sa contestati respectivul act,avand in vedere inexistenta originalului,act care ar putea face obiectul unei expertize.
Este recomandabila,in cazul in care aveti posibilitati materiale ,angajarea unui avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa inventar-litigiu in munca xfiles xfiles Buna ziua! De peste 1 an de zile am fost angajat al unui magazin de telefonie mobila, iar acum,dupa ce am incetat colaborarea, au facut un inventar si ... (vezi toată discuția)
Imputare inventar burgundy burgundy Buna Ziua La firma cu care am colaborat pe baza unui contract de prestarii servici s-a facut un inventar, deoarece urma sa imi schimb locul de munca. ... (vezi toată discuția)
Decizie de imputare - lipsa inventar maria_daniela_jescu maria_daniela_jescu Trebuie sa fac o decizie de imputare pt. o lipsa la inventar si nu stiu daca mai este valabil termenul de 60 zile intre procesul verbal constatator al lipsei ... (vezi toată discuția)