avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... De ce nu ma lasa sa recomand
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

De ce nu ma lasa sa recomand

M-am logat pe site ,dar cand sa recomand pe cineva,sa bifez , nu ma lasa , zice ca doar 1 data ,si nu am mai recomandat pe nimeni!Sunt nou pe acest forum
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:07, 23 Decembrie 2010
Posibil ca din greseala ati mai recomnadat pe acea persona ... recomandarea o puteti face din nou dupa trecere unui interval de 15 zile.
exista posibilitatea si ca dvs. sa nu fii confirmat contul... aveti un link ce trebuie accesat in e-mail!
imi cer scuze dar n-am rrecomandat pe nimeni1 ,poate daca de pe acelasi calculator la serviciu a intrat altcineva dar nu de pe contul meu?
Ovi74 a scris:

imi cer scuze dar n-am rrecomandat pe nimeni1 ,poate daca de pe acelasi calculator la serviciu a intrat altcineva dar nu de pe contul meu?

pe cine ati vrut sa recomandati ? ... poate asa putem vedea daca l-ati votat sau nu in ultimele 15 zile ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mesaj ethel ethel Bună ziua, De câteva zile nu am intrat pe site. Astăzi, intrând, am văzut că cineva mi-a trimis un mesaj privat. Am putut citi doar mesajul, dar nu am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. cum trebuie sa procedezi? precious007 precious007 Buna ziua, Am gasit acest articol pe site \"Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. Cum trebuie sa procedezi? M-am inregistrat pe site-ul ANAF am ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)