cand partea vatamata aduce un nou martor in recurs la tribunal la 3 ani de la producerea infractiunii de loviri si alte violente cat de credibil este pentru instanta?
deci, partea vatamata a adus martori in fond la judecat. pentru loviri si alte violente.
doi din acei martori sunt arestati pentru trafic de persoane si inselaciune.
avoc. care l am avut la fond nu s a folosit de acest aspect sa i decredibilizeze deoarece era ceva prieten cu ei , eu afland acest lucru ulterior.
mentionez ca martorii partii vatamate nu au fost la fata locului unde a fost infractiunea ca sa stie adevarul.
eu acu in recurs cu alt avocat ,am reusit sa gasesc doi martori care pot demonstra ca cei doi care sunt arestati nu au fost la fata locului.
am cerut sa fie audiati cei doi martori ai mei in recurs au fost acceptati.
partea vatamata a spus ca a mai gasit un martor care i a fost si lui acceptat.
luna viitoare vor fi audiati cei doi martori ai mei si martorul partii vatamate care bineinteles ca si ceilalti pe care i a adus mint .
cum il prindem noi pe ala cu minciuna?
martorii lui au declaratii contradictorii dar nu s a luat in seama .
pe acest om altcineva l a batut eu i am despartit.
dar eu am bani si m a acuzat si pe mine cerand in instanta 50 000 lei despag. materiale si morale. cu un certif. medico legal de 24 zile pt. care am cerut expertiza si a ramas la 12 zile.
am fost si eu pedepsit ca si celalalt inculpat cu 3 luni suspendare si 330 lei daune materiale si 3000 lei morale in solidar.
problema e ca eu nu am recunoscut ca l am batut si nu am avut martori deoarece nimeni nu a fost de fata.
S-a dispus in recurs audierea unor martori sau dvs doriti sa propuneti aceasta proba ?
Am inteles pana acum ca este vorba despre a doua varianta si v-am raspuns la aceasta.
Număr unic dosar:
Înregistrat în data de: Obiect dosar: lovirea sau alte violenţe (art. 180 C.p.) alin 2, art. 181 alin 2 Cp
Materia juridică: Penal
Stadiu procesual: Recurs
Părţi:
: Recurent
SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢÃ Intimat
: Martor
TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Soluţie Detalii
10/09/2010 amânat la data de 15.10.2010 pentru ca recurentul T R sa-si angajeze apărător. Încheiere
10/12/2010 la 14.01.2011 in vederea audierii martorilor.
daca acesti martori se audiaza nu se tine cont de ceea ce spun?
dvs. spune ti ca in recurs nu se mai administreaza probe.
Recurent
cercetasa
intr un recurs partea vatamata care a fost parte civila in fond are calitate de recurent
inculpatii au calitatea de recurenti
spitalul care pe fond a ... (vezi toată discuția)