avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutatima va rog frumos
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutatima va rog frumos

va rog sjutatima cu un raspuns
noi suntem 3 frati mama noastra dupa moartea tatalui nostru a vandut casa la o vecina da noastra acum 19 anni cu o procura scrisa de mana de mama acum ca mamam este moarta vreau sa stiu noi frati avem dreptul la casa noi nu am semnat nimic totul sa facut fara stirea noastra va rog datim un raspuns multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 10:55, 23 Decembrie 2010
Nu exista "uzucapiune scurta", in cazul persoanelor fizice!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am ratat impartirea bunurilor parintilor anodin anodin Buna seara, De la inceput vreau sa mentionez ca intre mine si parintii mei relatiile au fost foarte reci in ultimii 15 ani si mai mult inexistente. Am un ... (vezi toată discuția)
Ajutatima va rog frumos cipeuro cipeuro va rog ajutatima io am 3 frati.mama noastra a vandut casa dupa ce tatal meu a murit acum vro 19 ani in urma casa a fost vanduta de mama noastra cu o procura ... (vezi toată discuția)
Casa cumparata cu chitanta de mana deniss757 deniss757 buna ,acum 12 ani , am cumparat o casa cu doua camere si teren , cu chitanta de mana de la un batran pe nume ion in varsta de 60 de ani . , acest batran in ... (vezi toată discuția)