Jurist TM 
	    	Utilizator

Jurist TM 
	    	Utilizator	    

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa	    

O firma a fost cesionata in urma cu un an. Acum un vechi furnizor cere prin instanta repunerea in functie a vechiului administrator
Intrebarea mea este urmatoarea- este posibila repunerea in funstie a vechiului administrator deoarece mie mi se pare anormal !
 OLY-OLY 
	    	Utilizator

OLY-OLY 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 jacqueline_k	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc intr-o problema. In cazul unei societati pe actiuni, cum isi poate exercita unul dintre actionari dreptul de a ... (vezi toată discuția)
	                    jacqueline_k	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc intr-o problema. In cazul unei societati pe actiuni, cum isi poate exercita unul dintre actionari dreptul de a ... (vezi toată discuția)

lyo	                   

buna ziua,
detin un SRL-2 asosiati (50-50) si vreau sa-l vand/cesionez catre tert.am citit pe acest forum ca pentru rapiditatea in preluarea firmei pot sa-i ... (vezi toată discuția)
	                    lyo	                   

buna ziua,
detin un SRL-2 asosiati (50-50) si vreau sa-l vand/cesionez catre tert.am citit pe acest forum ca pentru rapiditatea in preluarea firmei pot sa-i ... (vezi toată discuția)

Crissa79	                   

buna ziua 
sunt administratorul unei soc comerciale si vreau sa plec . Mi s-a acceptat plecare , doar ca unul din asociasi vrea sa cedeze partile socilale ... (vezi toată discuția)
	                    Crissa79	                   

buna ziua 
sunt administratorul unei soc comerciale si vreau sa plec . Mi s-a acceptat plecare , doar ca unul din asociasi vrea sa cedeze partile socilale ... (vezi toată discuția)