gaby507 
	    	Utilizator

gaby507 
	    	Utilizator	    

dny Daniel 
	    	Utilizator

dny Daniel 
	    	Utilizator	    

ContSters122901 
	    	Utilizator

ContSters122901 
	    	Utilizator	    

gaby507 
	    	Utilizator

gaby507 
	    	Utilizator	    

gaby507	                   

In 2008 i-am dat 4000 ron imprumut unui coleg, ca are nevoie urgent, ca face un imprumut la o banca si ca imi va da inapoi 8000 ron in termen de 2 luni. ... (vezi toată discuția)
	                    gaby507	                   

In 2008 i-am dat 4000 ron imprumut unui coleg, ca are nevoie urgent, ca face un imprumut la o banca si ca imi va da inapoi 8000 ron in termen de 2 luni. ... (vezi toată discuția)

www.armariotbc@yahoo.com	                   

A-si avea cateva intrebari legate de valabilitatea unui contract de imprumut intre doua persoane fizice facut la calculator si semnat de ... (vezi toată discuția)
	                    www.armariotbc@yahoo.com	                   

A-si avea cateva intrebari legate de valabilitatea unui contract de imprumut intre doua persoane fizice facut la calculator si semnat de ... (vezi toată discuția)

corduneanunarcis	                   

in anul 2007 am imprumutat suma de 4000 euro pentru care am lasat garantie un pamant de 100 000 euro la vremea respectiva. dobinda era de 15 la suta pe luna. ... (vezi toată discuția)
	                    corduneanunarcis	                   

in anul 2007 am imprumutat suma de 4000 euro pentru care am lasat garantie un pamant de 100 000 euro la vremea respectiva. dobinda era de 15 la suta pe luna. ... (vezi toată discuția)