avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare infiintare covrigarie in rulota
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare infiintare covrigarie in rulota

Buna seara, m-am hotarat sa deschid o covrigarie intr-o rulota, acum vine intrebarea, de ce aprobari/avize as avea nevoie? Ar fii vre-o problema daca ma deplasez cu rulota in diferite locuri?
Multumesc pentru eventualele dvs raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 27 Decembrie 2010
In primul rand trebuie sa va deschideti o SC sau o alta forma de organizare pentru a putea desfasura o activitate de comert.
Pentru a putea desfasura o activitate de comert, vanzatorii ambulanti trebuie sa aiba acordul autoritatilor administratiilor publice locale sau ale sectoarelor municipiului Bucuresti cu respectarea regulamentelor proprii ale acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize necesare de la primarie pentru un salon mobil Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta sau indruma in urmatoarea septa: doresc sa deschid un salon cosmetic pe roti. Totul se va desfasura intr-o rulota ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant intr-o rulota pe spatiu privat ellit ellit am gasit sa inchiriez o rulota situata in proprietatea particulara a unui cetatean situata la 1 m de trotuar . ce taxe sau aprobari i-mi mai trebuie de la ... (vezi toată discuția)
Vanzator ambulant - refuz verbal acordare aviz de la primarie Dana2016x Dana2016x Buna ziua, #-oSunt S.R.L cu activitate principala 4711 ,secundar printre altele 4799 si 8230 ps. activitati ce se desfasoarala beneficiari si/sau in afara ... (vezi toată discuția)