avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... credit / calcul al dobanzii in mod eronat !? rog ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

credit / calcul al dobanzii in mod eronat !? rog ajutor si sfat

am postat acum o luna o problema referitoare la un litigiu cu [BANCA]. Chestiunea era legata de modul de calcul al dobanzii si de faptul ca banca nu respecta prevederile contractuale.
Am primit de curand de la ANPC. C-ta raspuns la sesizarea depusa, referitoare la faptul ca banca nu respecta prevederile contractuale la calculul dobanzii, in care mi se comunica faptul ca banca a fost sanctionata si i s-a dispus recalcularea dobanzii conform prevederilor legale. Azi 28.12.2010 am fost sunat de catre banca si mi s-a comunicat ca nu vor da curs somatiei scrise a ANPC privitoare la recalcularea dobanzii #-o.
As vrea sa intreb ce pot sa fac in continuare pentru a solutiona problema. Pot sa actionez in instanta banca? Care vor fi consecintele?
Daca ma poate ajuta cineva va rog sa ma contactati aici sau la tel 0723-534-875. Pot pune la dispozitie toate documentele necesare pentru studiul de caz.( contract, sesizari catre banca si raspunsuri etc.)
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Comunicat mai Pilu Pilu marți, 4 ianuarie 2011 COMUNICAT M.A.I. Procesul de recalculare a pensiilor militare de stat, a pensiilor de stat ale poliţiştilor şi ale ... (vezi toată discuția)
Dae 0% in contract de credit alina2814 alina2814 Am un contract de credit de nevoi personale la o banca, semnat in septembrie 2007. Desi in cuprinsul sau sunt specificate atat dobanda anuala (variabila, ... (vezi toată discuția)
Data "faptei" de hartuire la locul de munca godspeed godspeed Buna seara. Intr-o decizie de clasare a unei sesizari de hartuire la locul de munca, comisia de disciplina a unei institutii publice invoca neindeplinirea ... (vezi toată discuția)