dny Daniel 
	    	Utilizator

dny Daniel 
	    	Utilizator	    

frank_kvitta 
	    	Utilizator

frank_kvitta 
	    	Utilizator	    

nicolae100 
	    	Utilizator

nicolae100 
	    	Utilizator	    

frank_kvitta 
	    	Utilizator

frank_kvitta 
	    	Utilizator	    

gaby06081978	                   

Buna ziua,
Bunica mea a facut dezgropaciune la mormantul mamei ei, iar acum ceilalti frati au dat-o in judecata pt profanarea de morminte (art. 319 ... (vezi toată discuția)
	                    gaby06081978	                   

Buna ziua,
Bunica mea a facut dezgropaciune la mormantul mamei ei, iar acum ceilalti frati au dat-o in judecata pt profanarea de morminte (art. 319 ... (vezi toată discuția)

Adi Lungu	                   

Tatal meu, decedat in 1982, a fost \"gazduit\" de catre o verisoara, in locul de veci pe care il detine intr-un cimitir din Bucuresti. Cu ocazia unor lucrari ... (vezi toată discuția)
	                    Adi Lungu	                   

Tatal meu, decedat in 1982, a fost \"gazduit\" de catre o verisoara, in locul de veci pe care il detine intr-un cimitir din Bucuresti. Cu ocazia unor lucrari ... (vezi toată discuția)

ardeleanu_ana	                   

Am o ruda care a fost casatorita. Sotul ei a decedat. Acesta avea niste bunici care au murit cu mult inaintea lui (au aprox. 50 de ani de cand au ... (vezi toată discuția)
	                    ardeleanu_ana	                   

Am o ruda care a fost casatorita. Sotul ei a decedat. Acesta avea niste bunici care au murit cu mult inaintea lui (au aprox. 50 de ani de cand au ... (vezi toată discuția)