ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

danielstancu_70 
	    	Utilizator

danielstancu_70 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Andra Denise Dinca 
	    	Avocat

Andra Denise Dinca 
	    	Avocat	    

Andra Denise Dinca, Avocat
 Andra Denise Dinca, Avocat 	
			 ContSters7431 
	    	Utilizator

ContSters7431 
	    	Utilizator	    

danielstancu_70	                   

Buna ziua  am si eu o problema in legatura cu impartirea creditelor dupa divort ......deci, cu trei ani in urma ..2007 am facut un credit cu ipoteca la o banca ... (vezi toată discuția)
	                    danielstancu_70	                   

Buna ziua  am si eu o problema in legatura cu impartirea creditelor dupa divort ......deci, cu trei ani in urma ..2007 am facut un credit cu ipoteca la o banca ... (vezi toată discuția)

tumi	                   

buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
	                    tumi	                   

buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)

mrs templar	                   

buna seara.eu si sotul meu dorim sa divortam desi suntem de 5 ani inpreuna,suntem casatoriti legal doar de 2 ani si avem un copil de 5 ani.amandoi suntem de ... (vezi toată discuția)
	                    mrs templar	                   

buna seara.eu si sotul meu dorim sa divortam desi suntem de 5 ani inpreuna,suntem casatoriti legal doar de 2 ani si avem un copil de 5 ani.amandoi suntem de ... (vezi toată discuția)