MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

daniela1977 
	    	Utilizator

daniela1977 
	    	Utilizator	    

ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

ContSters167014	                   

Buna seara. As dori sa va intreb daca o fotografie a sotului meu impreuna cu amanta (imbratisati)ar putea sa ma ajute cu ceva in tribunal la procesul de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters167014	                   

Buna seara. As dori sa va intreb daca o fotografie a sotului meu impreuna cu amanta (imbratisati)ar putea sa ma ajute cu ceva in tribunal la procesul de ... (vezi toată discuția)

CostyM	                   

barbat 37 ani . am o fetita de 4,7 ani trecuta pe numele meu dintr-o relatie din afara casatoriei. am locuinta proprietate personala, am loc de munca stabil si ... (vezi toată discuția)
	                    CostyM	                   

barbat 37 ani . am o fetita de 4,7 ani trecuta pe numele meu dintr-o relatie din afara casatoriei. am locuinta proprietate personala, am loc de munca stabil si ... (vezi toată discuția)

ContSters153344	                   

eu locuiesc cu concubinul meu si am o fetita cu acesta ...nu ne intelegem bine ba chiar m-a si batut odata... dak veau sa plec si sa depun o cerere de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters153344	                   

eu locuiesc cu concubinul meu si am o fetita cu acesta ...nu ne intelegem bine ba chiar m-a si batut odata... dak veau sa plec si sa depun o cerere de ... (vezi toată discuția)