Buna ziua am si eu o intrebare daca la cazul plangere penala violre de domiciliu si violenta fara martori si este la prima abatere ce consecinte se aplica ? Va multumesc !
Mai mentionez ca la politie m a intrebat daca l am lovit si am zis ca nu dar nu am scris in declaratie nici ca l am lovit, nici ca nu l am lovit doar m a intrebat.
MULTUMESC!
Declarati ca sora dumneavoastra va dat acordul sa intrati in casa.
Nu veti pati nimic,pentru ca nu se poate demonstra ca l-ati lovit.
Marturia surorii dumneavoastra,nu se va prea lua in considerare.
Nu recunoasteti ca l-ati lovit,daca nu are martori.
El poate fi condamnat cu executare.Si cred ca asa va fi,daca puteti deomsntra faptele dansulului.
Presupun ca aveti martori vecinii.
Fapta dansului e cel putin de ultraj contra bunelor moravuri si distrugere,iara daca puteti demonstra si restuil cu martori,mai se adauga cateva infractiuni.
Da a fost amendat. Dar eu nu recunosc ca l am lovit dar sora mea e la el si a zis ca ea depiune marturia ca l am lvit deoarece era in casa dar alti martori nu mai sunt
si a ra pe drum cand am luat o nu in casa la el ci am intrat in casa lui tata eu si ea . Ea nu era in casa era in masina cu noi nu stiu daca putea sa imi dea accordul ea . Plangere am depus acuma nu m a m ai amenintat daca o sa ma mai ameninte o sa depun iar.Si am martori pe iubita mea cand a intrat el in casa la mine
si cand a lovit o pe mama pe sora mea dar ea a zis ca nu mai recunoaste dar are certificat mama.