avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Contract vanzare autoturism
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Contract vanzare autoturism

Buna ziua si LA MULTI ANI!
Acum 3 luni am cumparat o masina cu contract de vanzare-cumparare si m-am inteles cu fostul proprietar sa ramana masina pe el,sa nu o inmatriculez pe mine timp de cateva luni.Acum vreau sa vand masina si vreau sa stiu daca trebuie reinnoit contractul vechi sau pot face direct contract cu cumparatorul nou.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 16:08, 5 Ianuarie 2011
Putin cam neclara situatia.Sa inteleg ca nu ati facut actele masinii pe numele dumneavoastra?
ASA ESTE,NU AM INSCRIS MASINA PE MINE SI VREAU SA O VAND
corect ar fi s-o vanda direct cel ce figureaza pe cartea masinii, sau dvs cu procura de la proprietar.
mai ales ca nu e radiata de la financiar si numai proprietarul sau imputernicitul poate s-o radieze de la fisc
Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2011
gi-jane2, moderator
DOAMNA,CUM SA O VANDA DIN NOU FOSTUL PROPRIETAR CAND EU AM CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE PE MASINA INTRE EL SI MINE?CHIAR NU INTELEG.....POATE SA MA LAMUREASCA CINEVA?
Ca sa puteti vinde masina va trebuie o procura de la proprietarul de drept ca sa puteti sa incasati banii si in acelasi timp sa puteti radia masina din partida fiscala a celui care v-a vandut-o.

Alte discuții în legătură

Act vanvare_cumparare auto TIBERIU K TIBERIU K Va Salut!Va rog o lamurire :am cumpatat o masina din orasul in care locuiesc am facut act vanz- cump cu proprietarul si ne-am inteles sa nu o inmatriculez pe ... (vezi toată discuția)
Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)