avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum aflu ce bunuri am trecute in rol pentru care ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum aflu ce bunuri am trecute in rol pentru care platesc impozit

Cum pot afla ce terenuri, mijloace de transport, etc am trecute in rol si pentru care platesc impozit.
Mentionez ca mereu am probleme, ba ca am terenuri netrecute, ba ca au uitat o masina, etc. De la directia de impozite a comunei primesc numai o instiintare cu suma totala de plata, fara sa aflu pentru ce. Ei nu folosesc calculator si tin doar o evidenta pe niste registre si ca metoda de baza a calculului impozitului este suma de anul trecut plus o marja de x la suta.
Prin urmare, ce cerere trebuie sa completez, unde trebuie sa o depun.
Vreau sa-mi reglez situatia si eventual sa solicit impunerea la impozit pe ce nu este trecut sau sa cer lamuriri pentru alte lucruri care nu-mi apartin.
Va multumesc si contez ca de obicei pe sprijinul dvs intr-un mod profesionist.
Cel mai recent răspuns: bibibossu , utilizator 17:53, 4 Ianuarie 2011
Sa va elibereze nota de calcul pe bunurile care apar in evidenta lor, urmand ca dvs. sa faceti dovada inexistentei celor care nu le mai aveti.
1. Nota de calcul se elibereaza la cerere?
2. Ce trebuie sa fac pentru eliberarea acelei note?
Problema in esenta este alta, "ei" spun ca am unele terenuri, mostenite, pentru care nu platesc impozit. Eu stiu ca au fost declarate, acum mai multi ani si atunci totul se facea prin notificari in registrul agricol pe baza de solicitare verbala.
Deci, vreau sa stiu ce include acea suma globala pentru care sunt informat ca trebuie s-o platesc anual. In acea chitanta nu se detaliaza nimic. Incasatorul umBbla la fiecare si colecteaza taxa.
Mentionez ca nu am avut nici o instiintare sau restanta la impozitul platit anual pana acum cand spun , ca am restante omise la impozit si ca trebuie sa- l platesc pur si simplu. REPET, fara sa/mi spuna cum, de unde etc.
Pare confuz, dar credeti/ma, asa procedeaza taxele locale din com Tatarani, jud DB
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
bibibossu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit datorat si ne platit Hubarel Hubarel Bună ziua! Dacă primăria nu imi trimite înștiințarea de plata a impozitului (de 18 ani nu a trimis niciodată) ce risc dacă nu mai plătesc impozitul? ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren Rusen 57 Rusen 57 Sunt nascut in comuna Bozioru, am mostenit cu titlu de proprietate, teren intravilan si extravilan in comuna natala si un teren agricol in comuna Padina jud. ... (vezi toată discuția)
Reg.casa maria51 maria51 mi de scuze pt. intrebarea me :cum pot sa lichidez un sold casa daca nu mai am lichiditati ?va multumesc mult (vezi toată discuția)