avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... OUG 111/2010
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

OUG 111/2010

Buna ziua,
Am nascut in noiembrie 2010.Din motive pur financiare sunt nevoita sa ma intorc la muca la terminarea celor 126 de zile (concediu medical). As dori sa stiu daca voi beneficia de 100 ron sau 500 ron stimulent?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:22, 3 Ianuarie 2011
O.U.G.111/2010
ART. 7
(1) Persoanele care in perioada in care sunt indreptatite sa beneficieze de concediul pentru cresterea copilului si indemnizatia lunara prevazute la art. 2 alin. (1) lit. a) obtin venituri supuse impozitului prevazute la art. 3, inainte de implinirea de catre copil a varstei de un an, au dreptul la un stimulent de insertie in cuantum lunar de 500 lei pentru perioada ramasa pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.
Deci 500 ron pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.
Mai multe amanunte in O.U.G.111
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil vgeorge vgeorge buna ziua . daca optez pentru ccc 2 ani si pana implineste copilul 1 an ma intorc la servici , beneficiez de 500 ron lunar pe langa salar (si ce perioada)? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului-500 roni cristigabitza cristigabitza Buna ziua. Eu nasc la sfarsitul lui aprilie 2012. Lucrez in invatamant,dar vreau sa nu intru in concediu post-natal de 2 ani,ci prefer sa merg la serviciu ... (vezi toată discuția)
stimulentul de insertie la intreruperea concediului de crestere a copilului otonel otonel Am citit noua lege de acordare a concediului de crestere a copilului dar nu am inteles un lucru: daca revin inapoi la serviciu inainte de un an beneficiez de ... (vezi toată discuția)