Povestea incepe asa.............. Acum 2 ani am intrat in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani.La inceputul acestei luni concediul sa terminat. Am facut cerere de incetare a suspendari contractului de munca , cerere de reluare a activitatii si cerere de incetare a contractului de munca cu acordul partilor(art.50 , lit.b) , toate in aceiasi zi pentru ca nu mai vrea sa fiu angajatul acestei firme.Toate bune si frumoase , toate cererile mele au fost inregistrate , aprobate si mi-sa emis o decizie de incetare a contractului de munca. Cu aceasta hartie in mana m-am prezentat la ITM.Aici mi=sa spus ca , pentru am-i lua cartea de munca trebuie sa prezint si o decizie la cererea de reluare a activitati plus copii dupa aceste cereri.Acum incep plimbarile.........3 saptamani...........ITM-ul nu imi da cartea de munca fara aceasta decizie (de reluare a activitatii) iar cei de la firma zic ba ca nu imi pot da aceasta decizie( nu-ti putem da decizie dupa decizie de cate ori vrei tu),ba ca sau interesat ei la ITM si ca sunt obligati sa ma tima angajat 6 luni (o aberatie tinand cont ca decizia de incetare a contrctului de munca o am in mana).Cam astea ar fi de spus............in mare.Poate ca am uitat ceva , acum sunt prea suparat , nu imi vine sa cred ca un comunist........................dar ma opresc aici.
Va rog ajutati-ma sa ies din aceasta situatie , orice sfat este bine venit.
Va rog indrumati-ma sa le dau o palma acestor comunisti de care nu mai scapam.
P.S.-Sau poate ca am gresit eu undeva (in afara faptului ca m-am angajat la ei)
Va multumesc anticipat.
Cei de la ITM au dreptate : la reluarea activitatii, angajatorul este obligat sa emita o decizie in acest sens, in baza cererii tale de reluare a activitatii. Cu o solicitare scrisa si inregistrata la angajator ai incercat?
De fapt greseala este a angajatorului, intrucat din cate ati scris in mesajul initial dvs ati depus cerere de reluare a activitatii. In acest sens, el trebuia sa emita decizia de reluare a activitatii .
Mergeti la angajator si depuneti o cerere scrisa , in acest sens, si pe care o inregistrati.
Ei trebuia sa emita o decizie de incetare a suspendarii si o decizie de reluare a activitatii. in prcatica, eu am intalnit angjatori care au emis o singura decizie in acre au cuprins incetarea suspendarii si reluarea activitatii.
Am mai spus .......in aceeasi zi am depus 3 cereri ( pentru incetarea suspendari contractului de munca , pentru reluarea activitatii , pentru incetarea contractului de munca conf. art.55 , lit.b).
Deci dumneavostra ziceti sa depun o cerere prin care sa solicit eliberarea unei decizii?
Nu este de ajuns cererea pe care am depus-o (inregistrata si aprobata)?
Situatii din ROMANIA..........am contractul de munca incheiat (printr0o decizie) dar nu mi-am reluat activitatea=D>............
Eliberarea acelei decizii era obligatia fostului dvs angajator ..... dar din mesajul dvs reiese ca nu vrea sa va emita o asemenea decizie .... de aceea am scris ca trebuie sa depuneti o cerere scrissa in acest sens.
Ordinea deciziilor emise de angajator pe baza cererilor dvs trebuia sa fie urmatoarea :
1. decizie de incetare a suspendarii activitatii
2. decizie de reluare a activitatii
3. decizie de incetare a contractului de munca.
Fac precizarea ca primele doua decizii puteau fi comasate intr-una singura.
VA MULTUMESC PENTRU PROMTITUDINE.
Maine la prima ora am sa cer nr.-le de inregistrare la cererile pe care le-am facut ( si care stiu ca au fost aprobate) si voi cere in scris sa imi elibereze deciziile corespunzatoare.
P.S.- Sa fie un impediment ca am depus toate trei cererile in aceiasi zii?