Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Gabriela  Pintea, Consilier juridic
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic 	
			 irinutza_david 
	    	Utilizator

irinutza_david 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Dumitru Beniamin Hotea 	                   

Buna seara . 
Am fost azi intrebat daca stiu ceva despre posibilitatea ca[b] o persoana aflata pensie de boala , in varsta de 58 de ani , barbat , poate sa ... (vezi toată discuția)
	                    Dumitru Beniamin Hotea 	                   

Buna seara . 
Am fost azi intrebat daca stiu ceva despre posibilitatea ca[b] o persoana aflata pensie de boala , in varsta de 58 de ani , barbat , poate sa ... (vezi toată discuția)

anetaaneta	                   

Am miopie forte peste - 23 pensionata gr 2 cu complicatiile acestei boli, recent am facut o interventie pentru cataracta si a fost schimbat cristalinul si port ... (vezi toată discuția)
	                    anetaaneta	                   

Am miopie forte peste - 23 pensionata gr 2 cu complicatiile acestei boli, recent am facut o interventie pentru cataracta si a fost schimbat cristalinul si port ... (vezi toată discuția)

aidu	                   

ce se intampla cand se implineste 1 an de la incadrare in gr. 3... si trebuie sa merg la control, daca am urmat planul de recuperare si mi-am recuperat ... (vezi toată discuția)
	                    aidu	                   

ce se intampla cand se implineste 1 an de la incadrare in gr. 3... si trebuie sa merg la control, daca am urmat planul de recuperare si mi-am recuperat ... (vezi toată discuția)